Kom in contact met overleden dierbaren met het medium in Den Haag

Wanneer een dierbare is overleden kan het zijn dat je met veel vragen achterblijft. Of je mist de kans om onderwerpen die je graag had willen bespreken aan de orde te stellen. Wil jij graag weten waarom het contact met je vader niet goed was in je jeugd maar heb je het hem nooit durven vragen? Of wil je weten of je overleden zus jou die ene grote fout echt heeft vergeven? Ik kan als medium in Den Haag contact leggen met een overleden dierbare om antwoord te krijgen op jouw vragen.

Medium Den Haag
Medium Den Haag

Hoe weet je zeker dat ik contact heb met jouw overleden dierbare?

Misschien ben je sceptisch over het contact leggen met de dierbare overledenen. Want hoe weet je dat de antwoorden en reacties die ik krijg daadwerkelijk van de persoon die jij bedoelt afkomstig zijn? Welnu, ik probeer eerst voor jou onweerlegbare bewijzen te krijgen dat ik daadwerkelijk contact heb met de persoon die jij bedoelt. Pas als ik daarvoor vijf bewijzen heb, gaan we door met de sessie.

Wat als ik als medium het contact niet kan leggen?

Het kan voorkomen dat het mij niet lukt om met jouw overleden familielid of dierbare vriendin in contact te komen. Dat kan een grote teleurstelling zijn. Maar het kan ook een teken zijn dat dit niet is wat jij nodig hebt. Ik kan in zo’n geval verschillende methodes, zoals het raadplegen van de I Tjing, gebruiken om te kijken wat jij wél nodig hebt. We kunnen dan, als je daarvoor open staat, deze middelen toepassen om op deze manier een oplossing te vinden. Hoe dan ook is het doel dat je rust en acceptatie vindt en een meer evenwichtig leven kunt leiden.