Maak kennis met healing in Den Haag

Heb je klachten waar je maar niet van af komt? Zoek je extra aanvulling/ begeleiding naast het reguliere circuit? Of zit je gewoon niet lekker in je vel en wil je je dolgraag gelukkiger voelen? Dan kan een healing sessie in Den Haag heel verhelderend en letterlijk helend zijn.

Medium Den Haag
Medium Den Haag

Zo werkt een healing

Een healing wordt gezien als een schoonmaak van de aura en de chakra’s. Ik gebruik verschillende methodes: Tera Mai Reiki, Shamballa en aura-chakra healing . We maken eerst kennis en drinken samen een kopje thee zodat ik me kan inleven in je situatie en jij je op je gemak voelt. Wanneer jij ermee instemt kan ook mijn partner die Reikimaster is, erbij aanwezig zijn. Ook kleurentherapie kan deel uitmaken van de sessie, met name voor chakrahealing is dit zeer effectief. Een sessie wordt altijd in alle rust voorbereid, door gesproken en uitgevoerd.

Wil je kennismaken met healing in Den Haag?

Wanneer je denkt dat een healing in Den Haag jou kan helpen om je beter te voelen en evenwichtiger in het leven te staan, neem dan gerust contact met mij op. Ik beantwoord graag al je vragen en overtuig je graag van de heilzame werking. De sessies vinden plaats in mijn praktijkruimte, waar je geheel jezelf kunt zijn. Bel naar 06-47691203 of stuur een mailtje naar info@yinas.nl.