Waarbij gebruik ik de healing?

Wanneer je te veel bloot staat aan negativiteit of situaties die niet goed voor je zijn, kun je vaak langdurig ‘jezelf niet zijn’. Je hebt stemmingswisselingen, je bent moe of zit niet lekker in je vel. Je weet niet altijd waar het vandaan komt. Ook wanneer je veel aan jezelf gewerkt hebt kan het fijn zijn dat je aura en je chakra’s worden opgeschoond. Juist voor hooggevoelige mensen erg geschikt!

Werkwijze

Ik ben ingewijd om met zowel Tera Mai Reiki als Shamballa healings te geven. Ook ben ik druïde en voel ik mij sterk verbonden met de natuur in al haar glorie. De healing geef ik in de praktijk. We maken kennis met elkaar, en vervolgens neem je gekleed plaats op de behandeltafel. Ook gebruik ik facetten uit de kleurentherapie bij de healing, door het gebruik van een kleurenlamp. En op de chakra’s leg ik gekleurde edelstenen die corresponderen met de kleur van de chakra’s…
Na afloop vertel ik je wat ik heb waargenomen, wat ik gedaan heb en wat jij zou kunnen doen. Deze reading is eigenlijk het belangrijkste deel van de sessie. Soms is het oud zeer, soms recent, afhankelijk hiervan geef ik je passende adviezen.

Healing

Er zijn veel stromen in de healingwereld, variërend van Reiki tot het sjamanistische Shamballah. Buiten het lichaam om zijn er nog meer energiën werkzaam, zoals de aura en de chakra’s. Door op een bepaalde manier af te stemmen en te voelen wat er nodig is, is het ook mogelijk om ze een schoonmaakbeurt te geven en op die manier je zelfhelende vaardigheden weer op gang te krijgen.

Wilt u meer informatie over chakra’s?

Zwangerschapshealing

Nieuw is dat ik nu ook healing voor zwangere vrouwen aanbiedt. Speciaal gericht op de ‘bonding’ en ter voorbereiding op de geboorte. Interessant is het om rond 20 weken een keer te komen en later rond 35 weken nog eens.

Voor deze twee healings samen betaal je geen 80, maar 60 euro. Ook leuk om iemand kado te geven.