Werk aan je problemen met een familie-opstellingen in Den Haag

Niet iedereen heeft een gelukkige jeugd. En soms gebeuren er dingen in je latere leven die een grote, negatieve impact hebben. Familieopstellingen in Den Haag kunnen dan uitkomst bieden. Voelde jij je in je jeugd achtergesteld bij broers of zussen? Had je het gevoel dat je er niet bij hoorde in het gezin? Of herken je dit gevoel maar dan vanuit je werksituatie? Dit kunnen allemaal redenen zijn voor een familieopstelling in Den Haag. In veel gevallen werkt het voor alle partijen verhelderend.

Medium Den Haag
Medium Den Haag

Verwerk problemen uit het verleden op een goede manier

Problemen in je leven kunnen ook later ontstaan. Bijvoorbeeld in een relatie die niet loopt zoals je had gehoopt of verwacht. Een scheiding kan er flink inhakken. Misschien heb je te maken met onvrijwillige kinderloosheid, verwaarlozing of mishandeling binnen een relatie. Dan kan het helpen om deze ingrijpende ervaringen te verwerken. Wellicht is het zelfs een optie dat je (ex)partner bij de sessie aanwezig is zodat jullie met elkaar in het reine kunnen komen.

Verbeter de relatie met je omgeving met familieopstellingen in Den Haag

Geen of slecht contact met je familie kan een grote invloed op je leven hebben. Het is misschien dapper om het contact te verbreken en je leven zonder familie te leven. Maar bij veel mensen gaat dit na verloop van tijd toch knagen. Laat het dus zo ver niet komen. Of probeer de banden door familie sessies te herstellen. Ik wil je daar graag bij helpen. Soms kan het heilzaam zijn om eerst een zogenaamde “tafel sessie” te houden, waarbij de betrokken personen door middel van schelpen op de tafel worden gelegd. Een familieopstelling in Den Haag kan hier het vervolg op zijn. Ook is deze methode geschikt voor organisaties en bedrijven. Wil je meer weten over het werken met familieopstellingen in Den Haag, neem dan gerust contact met me op via telefoonnummer 06 – 47691203. Ik beantwoord graag al je vragen.