Waarbij gebruik ik de I Tjing?

De I Tjing is een mooi en efficient middel om te bekijken hoe je om kunt gaan met bepaalde patronen in met name relaties die je in de weg zitten. Maar ook om een gedragslijn ten opzichte van anderen te bepalen, hoe ga je om met je collega, werkgever, moeder, je kind, je partner, je ex? Wat is de beste manier om harmonie met jezelf en je omgeving te vinden?

De Kaartlegging draait om jouw huidige cyclus. Iedereen gaat regelmatig over naar een nieuwe cyclus, wanneer je kinderen krijgt, of als ze de deur uitgaan, wanneer je verhuist of verandert van werk, na het overlijden van een geliefde, kortom altijd wanneer je iets ouds achterlaat en iets nieuws begint! Ook wordt het thema van deze cyclus zichtbaar, wat je zelf kunt doen om een gezonde start te maken en waar je doorheen zult moeten gaan….

Werkwijze

Ik heb verschillende cursussen gevolgd en mijn mentor was Han Boering, een autoriteit op I Tjinggebied. De I Tjing is het makkelijkst en het snelste te raadplegen via het gooien met muntjes. Deze techniek gebruik ik bij de telefonische consulten en de Whatsapp-consulten. Voor een uitgebreidere analyse van een bepaald patroon gebruik ik de kaarten van  het Spel der Veranderingen, voor dit consult ben je welkom in de praktijk. Daarnaast heb ik relatiekaarten ontwikkeld, deze zet ik in bij relatieproblemen, en kan ik zowel telefonisch, via Whatsapp en in de praktijk gebruiken.

I Tjing

De I Tjing is een boekwerk met antwoorden op levensvragen. Het is op meerdere manieren te raadplegen, geeft aanwijzingen bij veranderingen en wisselingen in het menselijk lot. Antwoorden die je een richtlijn bieden bij: “hoe kan ik hier het beste mee omgaan?”

Bij een telefonisch consult gebruik ik de I Tjing