Workshop Orakelen

Geïnspireerd door de Paranormale Testdagen die ik jarenlang georganiseerd heb, heb ik een collega, Frances Aarts (astrologe en tarotiste) gevraagd om samen met mij een Workshop Orakelen te gaan organiseren.

Dat resulteerde in een project waarbij we met heel veel orakels gaan ‘spelen’ zodat je goed kunt ontdekken wat nou de verschillen zijn en welk orakel wel of niet bij je past.
Kijk op meer informatie op www.workshoporakelen.nl

Spirituele avond!

Bij jou thuis, of bij mij?
Ik neem de invulling van de avond op mij, en er is veel te kiezen:

Het maken van contact met overledenen, readings met de I Tjing, het trekken van verschillende kaartjes, het doen van testjes, een familie-opstelling, foto lezen en nog veel meer is er mogelijk tijdens deze avond. Ik neem alle spullen mee, jij hoeft alleen voor de koffie te zorgen en de deelnemers.
Als gastvrouw krijg je bovendien een leuk kadootje van mij, en voor de gasten neem ik ook presentjes mee.

De kosten? Bij jou thuis, 25 euro per deelnemer (minimaal 4) of bij mij thuis (4-6 personen), 27 euro per deelnemer. Iedereen krijgt gegarandeerd een consult!
Wanneer jij verder dan 10 kilometer van mijn huis woont, reken ik wel een reisvergoeding.

Workshop I Tjing

Wat is de I Tjing? Dit is een 3000 jaar oude methode om de veranderingen, die voortdurend om ons heen zijn, in kaart te kunnen brengen. Ook veranderingen binnen jou zelf, binnen relaties, binnen werk en andere omstandigheden. Het is waarschijnlijk het eerste zelfhulpboek dat ontwikkeld is om jezelf weer in balans te krijgen. Er staan 384 adviezen in, en ook combinaties van adviezen.  Einddoel van de workshop (die een dagdeel duurt) is dat je zelfstandig de I Tjing kunt raadplegen.De kosten zijn 50 euro.

Cursus I Tjing

Tijdens deze cursus komen meerdere methodes aan de orde waarop je de I Tjing kunt raadplegen. Je leert de elementen te doorgronden. We bespreken de hoofdstukken (hexagrammen) uit het orakel en schrijven er een eigen interpretatie over. We gaan praktisch aan de slag, met praktijk voorbeelden en veel gestelde vragen. Vele facetten komen aan de orde tijdens de cursus. De kosten voor 4 lesmiddagen zijn: € 200,00 inclusief lesmateriaal.

Hoe werkt de I Tjing?