Medium of paragnost?
Soms wordt mij gevraagd om bepaalde spullen terug te vinden, of voorspellingen te doen. Dit zijn echter kwaliteiten die een paragnost wél kan, maar een medium (vaak) niet.
Een paragnost is in staat om zonder tussenkomst van zielen, bepaalde zaken te zien. De helderziendheid is vele malen sterker dan dat van een medium. Dat wil niet zeggen dat geen enkel medium dat kan!

Healing Medium
Ik kan van mezelf zeggen dat ik een veelzijdig medium ben, een allrounder zeg maar. Binnen het mediumschap zijn er verschillende soorten, healing mediumschap, dit zet ik in tijdens de healings. Dat wil nog niet zeggen dat ik geen initiaties in reiki of shamballah nodig heb gehad, want deze heb ik wel om mijn healings goed te kunnen geven. Tijdens de healing neem ik ook bepaalde zaken waar, zoals leed, de blokkades en andere onverwerkte zaken.

Mentaal medium
Als mental medium kan ik contact maken met overleden mensen, op zielsniveau kan ik voelen of er iemand is (kippenvelmomentjes), maar ik kan ook nog eens informatie genereren uit de energie die ik voel. In een split second krijg ik dan heel veel informatie van de overleden persoon. Maar ook zij zullen geen voorspellingen doen!

Fysiek medium
Dit gebruik ik om jou te lezen, vaak in combinatie met de I Tjing dat ik als kompas gebruik, maar ook ter verificatie van mijn eigen waarneming. Zodat mijn waarneming niet vertroebeld is door projectie, aannames en (voor)oordelen. Want ja, ik ben een gewoon mensen, en ik vind ook weleens ergens iets van 😉 Doorgaans zijn het dezelfde waarnemingen als tijdens een healing, maar vaker aangevuld met bepaalde karaktertrekken of informatie over jouw persoonlijkheid. Je goede bedoelingen en je intenties.

Trance medium
Een trance medium kan overgenomen worden door een energie. Dat gaat bij mij niet gebeuren!!! Ik stel mij er niet voor open, en ik wil ook de verantwoordelijkheid voor de dingen die ik zeg niet uit handen geven. Zo’n medium kan ook vaak schriftelijke readings geven, of channelen. Ik kan dat dus niet, en ik wil dat ook niet. Zo heb ik het ook op een akkoordje gegooid met de zielenwereld, ik wil ze niet zien, niet in de badkamer of slaapkamer maar alleen in de praktijkkamer wil ik voor ze werken.

Dus, spullen voor je terugvinden, moorden oplossen, dat soort dingen kan ik niet, maar er blijft nog genoeg over waarmee ik je van dienst kan zijn 😊