Ik heb mezelf een 9 gegeven

Een 9 zul je denken? Waarvoor dan en hoe bepaal je dat en waarom doe je dat?
Dat lijkt mij leuk om te delen met jullie!

Wanneer ik in mijn praktijk iemand krijg die echt een beroep op mij doet als medium om een contact met een overleden te maken, dan geef ik mijzelf achteraf een cijfer. Dat varieert namelijk best weleens. Soms vind ik zelf dat het consult wat mager was en geef ik mezelf een 6, en soms heb ik keigoede consulten en dan geef ik mezelf een 9!
Waar zit nou het verschil in?

Een 6 of een 9?

Een 6 geef ik wanneer het consult stroef verliep, en ik niet degene heb kunnen ‘spreken’ waar de klant voor kwam! Dat is heel vervelend voor de klant, maar eerlijk gezegd word ik er ook niet blij van! Wanneer iemand voor een medium consult naar de praktijk komt, vraag ik ook altijd of zij (kan ook hij zijn, maar voor het gemak ga ik door in de zij-vorm) zich open wil stellen voor alle overledenen die ze kent. Juist omdat het niet altijd zeker is dat de persoon in kwestie kan/wil doorkomen bij mij.

Waarom komt iemand niet door bij mij?

Dat kan van een aantal factoren afhangen, is iemand tijdens het leven introvert en zijn er extraverte mensen overleden, dan ‘wint’ degene met de grootste mond.   Of iemand is al meerdere keren via een medium in contact geweest met de klant, het is immers geen telefoonlijn.
De 9 had ik mezelf gegeven omdat de moeder van de klant heel helder door kwam, ik kon heel veel gedetailleerde informatie geven, en haar vader, haar opa’s en een oma, en een vriend die zelf uit het leven was gestapt kwamen allemaal langs! De klant was meer dan tevreden weer naar huis gegaan….