Hoe begon ik mijn praktijk Yinas?

Eigenlijk heeft het leven of de omstandigheden mij een schop onder mijn kont gegeven om voor de praktijk  te beginnen. Na 16 jaar gewerkt te hebben in het welzijnswerk, paste ik niet meer in de groep en werd ik ontslagen, met instemming. Ik was het werk ontgroeid en ik was al wat langer bezig met orakelen, de I Tjing had mij niet meer los gelaten nadat ik er kennis mee had gemaakt. Hier zal ik ook een blog aan gaan wijden!
Kortom, ik had geen werk meer, ik had twee thuiswonende kinderen en er moest brood op de plank komen.

AstroTV, de Astrolijn

In een relatief korte tijd verschenen er advertenties van AstroTV op mijn pad en ik dacht…misschien hebben ze wel wat aan een I Tjinger! Ik deed een screening (haal je de informatie alleen uit de I Tjing? Nou nee, ik heb wel wat mensenkennis) en dat was de opmaat voor meer, veel meer!
Nadat ik ook op een testdag een contact kon maken met een overledene, waarover later meer, gingen er deuren open voor mij . Als eerste vond ik dat ik ermee om moest leren gaan en ik heb 4,5 jaar opleidingen gevolgd aan het MediumCollege.

MediumCollege

Via het MediumCollege en de Stichting Enigma ben ik erachter gekomen wat er nodig was om een eigen praktijk te starten. Want dat dit meer dan een healing praktijk zou gaan worden was mij toen al duidelijk. Dus ik heb een website gemaakt, het adviesbureau geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en een boekhouder gezocht. Veel mensen met een klein bedrijfje gaan kapot omdat ze de administratie en de financiën niet op orde hebben, dat wilde ik voorkomen.
De website is ondertussen al meer dan 10x aangepast omdat er steeds meer bij kwam, alleen de kleurstelling is nog steeds zoals hij was, Yinas oranje en Medium paars J

De naam

De naam Yinas ontstond eigenlijk door de combinatie Yin en Astrid. Als een goed beginner ben ik gaan zoeken naar de betekenis van de naam en ik kwam uit op de betekenis van Yinas: Overwinnaar in het Sanskriet! Ik hoefde niet langer na te denken en er bestond ook nog geen ander bedrijf dat zo heette, dus Yinas was geboren.

Logo

In het begin had ik nog niet echt een logo. Een nichtje van mijn vriendin kon echter logo’s ontwerpen! En haar vriend was fotograaf. Deze twee hebben mij enorm geholpen, er werd een logo gemaakt en er werden hele mooie foto’s gemaakt, deze gebruik ik nog regelmatig!