Algemene voorwaarden consulten

  1. De consulten worden gegeven in de praktijkruimte, via whatsapp, telefonisch of via een videocall.
  2. Vanuit uiterste zorgvuldigheid worden de consulten voorbereid en gegeven. Onder geen beding kunt u ons verantwoordelijk stellen voor teleurstellende resultaten of een negatieve belevenis (gevoelens) mocht het consult u niet brengen wat u ervan verwacht had. Er is geen restitutie van geld mogelijk.
  3. Vanuit integriteit en menselijkheid verwachten wij van u dat u tijdig (minimaal 24 uur van te voren) een afspraak netjes afzegt mocht u verhinderd zijn. Indien ik voor niets op u wacht zonder iets van u te horen, worden de totaal kosten van het consult bij u verhaald. U ontvangt dan een betaalverzoek per sms, whatsapp of email. U kunt mij bereiken via telefoonnummer: 06-47691203.
  4. Er wordt geen geld van u verwacht wanneer u aantoonbaar  door onverwachte omstandigheden niet in staat bent om de afspraak tijdig te verzetten of af te zeggen.
  5. Mensen helpen en ondersteunen is ons vak, wij zullen uw telefoontjes en e-mail beantwoorden. Telefoontjes die ik ’s nachts of in het weekend ontvang, zullen niet beantwoord worden, op de eerste werkdag zal ik terugbellen of uw mail beantwoorden.
  6. Het niet op tijd aanwezig zijn voor de afspraak kan resulteren in een korter consult in verband met overige afspraken. De afgesproken eindtijd wordt dan aangehouden. Restitutie of vermindering van het consult bedrag is dan niet mogelijk.

Betalingsvoorwaarden:
De kosten voor een consult bedragen 45 of 55 euro. De kosten van het consult mag u betalen tijdens uw aanwezigheid, dan kan via een Tikkie, betaalverzoek of contant.